Coöperatieve Vereniging Ecodorpen Gelderland

Fijn dat je lid wordt van onze coöperatie. Zo help je mee aan een toekomstbestendig woonconcept. Wij zijn een democratische vereniging en brengen dat in de praktijk middels de sociocratie. Die bestaat uit kringen van waaruit voorstellen omhoog borrelen waarna die in de topkring tot besluit worden verheven. Het is dus vereist dat je in een kring zit en meedoet/werkt. We kunnen niet alles alleen, een leefgemeenschap bouwen is ontzettend veel werk. Zie je mogelijkheden en kansen? dan zien we jou heel graag als lid. Natuurlijk zijn er altijd omstandigheden waardoor iets anders loopt, maar ligt ons daar dan even over in?

Je krijgt een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarmee krijg je toegang op de website tot het ledengedeelte. Ook kan je dan het forum zien en gebruiken. Via het forum meld je je aan voor een kring. je kan het daar altijd vragen. Allereerst vragen we je vriendelijk jezelf voor te stellen op het forum.

Het lidmaatschap is een feit wanneer je de contributie voor iedere eerste van de maand overboekt naar NL70RABO0306433435
t.n.v. Coöperatieve Vereniging Ecodorpen Gelderland. We vragen slechts € 12,50 per maand per persoon. Of  € 135,00 per jaar.

Vul dit formulier in en maak iedere maand € 12,50 over (of € 135,00 per jaar). Neem plaats in een kring en wij houden je van alles op de hoogte. Er bestaat de mogelijkheid bij geschiktheid een bestuursfunctie te gaan vervullen.
 
* indicates required
Geboortedatum
Geboortedatum parner
Geboortedatum parner
Geboortedatum parner
Vast nummer
Email Marketing Powered by Mailchimp